Recruitment Traineeship

Recruitment Traineeship

Het recruitment traineeship van YOBZ. Als íemand weet wat er belangrijk is voor dit vak, zijn wij het wel. Sinds een paar jaar zijn we een verzameling enthousiaste recruitment professionals uit alle hoeken en gaten van de recruitmentwereld. En nu willen we jou dit mooie vak leren.

Samen met een groep gelijkgestemden loop je in twaalf maanden door ons traineeship heen, waarna je klaar bent om als Interim Recruiter via ons aan de slag te gaan.

Het volgende traineeship start 1 maart

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Programma

Het Traineeship duurt in totaal twaalf maanden. In die tijd krijg je intensieve recruitment trainingen, en ben je ondertussen al werkervaring aan het op doen in twee verschillende interim opdrachten. Hieronder lees je het volledige programma.

Start

De eerste vier weken stomen wij je klaar voor je eerste opdracht. Je leert hoe je een vacature-intake doet, cv’s screenen, hoe je op LinkedIn naar profielen zoekt en wie je doelgroep is. Je brengt dit direct in de praktijk door als Talent Sourcer en Junior Recruiter intern bij YOBZ aan de slag te gaan. We helpen je voortdurend verder zodat je klaar bent voor de volgende stap.

Eerste opdracht

Je gaat vier tot zes maanden aan de slag bij een opdrachtgever. No worries, ze weten dat jij een trainee bent. Nu maak je jouw eerste meters als recruiter of talent sourcer. Één keer per week werk je bij YOBZ en maandelijks is er een intervisie en training bij ons op kantoor. We laten je dus niet zonder bandjes in het diepe springen.

Tweede opdracht

Een paar maanden geleden wist je niet wat sourcen was. Nu droom je in boolean search en schrijf je de beste vacatureteksten van het team. Je tweede opdracht is weer een tandje uitdagender dan de eerste. Daarom blijf je ook wekelijks een dag naar YOBZ komen. Leerzaam. Gezellig.

Interim Recruiter

Je bent er. Weinig mensen zeggen als kind ‘ik wil later recruiter worden’, maar geloof ons: het is leuker dan brandweerman of astronaut. 

Vanaf vandaag ben je Interim Recruiter en ga je echt aan de bak. Hier lees je alles over deze functie. Nu ga je het Professional Program in, waar je steeds meer skills leert om een toprecruiter te worden.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?