Meer weten? Bel Gözde: 06 51 47 37 62

Junior Interim Recruiter

Klaar om het maximale uit jezelf te halen als Junior Interim Recruiter? Bij YOBZ hebben wij altijd plaats voor enthousiaste collega’s! Als Interim Recruiter doe je veel ervaring op bij verschillende opdrachtgevers. Én je volgt ons Professional Program. Een recruitment-opleidingstraject waar je net dat stapje extra leert. Het recruitmentvak heeft daarna geen geheimen meer voor jou.

Leaseauto
Vast salaris + omzet bonus
professional program
25 vakantiedagen

Wat jij doet als Junior Interim Recruiter

Als Interim Recruiter ga jij bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. De inhoud verschilt per opdracht: van full cycle operationeel recruitment tot ATS implementatie. Op zo’n opdracht help je niet alleen de opdrachtgever vooruit, maar ook jezelf.

Je doet nieuwe kennis op, vergroot je netwerk, en hebt binnen no time een dijk van een cv. Klinkt uitdagend? Ja! Maar wij gaan je helpen. De praktijk blijft de basis, maar je neemt ook deel aan ons Professional Program. In een halfjaar leren we je, tijdens je opdrachten, alle ins en outs van het recruitment vak.

Benieuwd naar alle trainingen die je gaat volgen? Lees hier alles over ons Professional Program.

Wat wij bieden

Continu ontwikkelen en zekerheid hebben. Ook als er even geen opdracht beschikbaar is, krijg je gewoon salaris. Naast inhoudelijke trainingen binnen het recruitmentvakgebied, mag je rekenen op persoonlijke begeleiding, zoals  externe coaching en intervisie. En onthoud: op een opdracht ben je nooit alleen. Stel een vraag in onze appgroep en binnen vijf minuten kan je weer een nieuwe expertise toevoegen op je cv. Verder mag je als Junior Interim Recruiter rekenen op:

 • Salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2500,- en € 3250,- bruto per maand + een maandelijkse omzetbonus;
 • Leaseauto; ook voor privégebruik met een internationale tankpas en waspas. Of kies voor een NS Business card of mobiliteitsvergoeding;
 • Laptop en telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid tot onbetaald verlof;
 • Pensioenregeling met een ruime bijdrage vanuit YOBZ;
 • Thuiswerken. Ook onze opdrachtgevers geven hier (vaak) ruimte voor;
 • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, BBQ, wintersport…

Wie wij zijn

Een team van 80 recruiters

Je bent nooit alleen. In totaal zijn wij met ruim 80 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wel zo makkelijk met recruiters die door het hele land wonen. Voor iedereen een passende opdracht; start-up of grote corporate, zorg of commercieel, een groot recruitment team of jij in je eentje. Allemaal mogelijk!

Hoofdkantoor

Ons clubhuis staat in Hilversum, dit is ons hoofdkantoor. Dit is de thuisbasis van alle 80 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar ook een plek om gezamenlijk te werken. Jij komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden. Naast je ontwikkeling door opdrachten, hebben wij onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij zelf de lead in neemt. Een stukje maatwerk.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. En het liefst met elkaar. Bij de quarterly's, weekend weg, BBQ, sinterklaas of op wintersport.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Wie jij bent

Een beginnende Recruiter, die gek is op ons vak. Wat vooral belangrijk is: je bent nieuwsgierig en stelt de juiste vragen. En je bent bedrijfssensitief – want Interim Recruiter worden vergt discipline en een bepaalde aanpak.

Nu jij je eerste ervaring als Interim Recruiter hebt opgedaan, heb je vooral zin om je verder te ontwikkelen. Dat is mooi want wij hebben een Professional Program. Want stilstaan, daar houden wij niet van. Verder heb je:

 • minimaal 1,5  jaar recruitment ervaring, als junior recruiter, corporate recruiter of vergelijkbaar. De rest kun je bij ons opdoen;
 • bij voorkeur minimaal een hbo diploma, óf minstens mbo-4 werk- en denkniveau
 • minimaal 24 uur per week beschikbaar, maar 40 uur is nog fijner;
 • waar je woont maakt niet zoveel uit, in iedere regio hebben wij opdrachtgevers.

Word ook een YOBZ-er

Stap 1

Solliciteren

Stap 2

Maak kennis met
Gözde

Stap 3

Gesprekken op kantoor + business case

Stap 4

Aanbod

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om als Interim Recruiter bij ons te werken.

Gözde Sözüdogru
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?