Persoonlijke ontwikkeling

Werken bij YOBZ is ook werken aan jezelf. Jij bent natuurlijk je belangrijkste gereedschap. En dat vergt onderhoud. Er zijn verschillende trainingsprogramma’s gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar wij bieden daarnaast ook dagelijkse coaching op maat, en een tool waarin jij je persoonlijke doelen en ambities verwerkt.

Basics & WHY

Werken als Interim Recruiter of Recruitment Marketeer vraagt om bepaalde skills. Je hebt geen manager die continue met je meekijkt, of een kant-en-klaar plan van aanpak dat op je ligt te wachten. Het is dus belangrijk dat jij zelfsturend bent. Zoals je niets bij ons echt helemaal alleen doet, helpen wij je hier ook mee op weg. In je eerste maanden volg je de YOBZ basics en de WHY training. 

YOBZ Basics
Tijdens de trainingsdag nemen wij je mee in het interimvak. Hoe haal je de juiste info uit een intake, hoe positioneer je jezelf in verschillende branches en opdrachten, en hoe zorg je voor een plan van aanpak bij de start van je opdracht. 

WHY
Deze trainingsdag staat in het teken van jouw ‘why’. Waarom doe je dit werk? Wat zijn jouw beweegredenen. En waar haal jij je energie uit? 

Persoonlijk Effectiviteit Programma (PEP)

We mogen nooit te druk worden met zagen om de tijd te nemen om de zaag te slijpen.” – Dr. Stephen R. Covey

YOBZ biedt je twee dagen per jaar écht aandacht voor jezelf. Dat noemen we PEP (Persoonlijk Effectiviteit Programma). Het eerste jaar staan je gedragsvoorkeuren centraal (DISC), het tweede jaar je drijfveren (WHY) en het derde jaar jouw emotionele- en sociale vaardigheden (EQ). Na het derde jaar organiseren we een open programma (PEP OPEN) waarin we jouw groep input vragen wat er op dat moment speelt in je leven en werk. Daarop ontwikkelen we een tweedaagse training.

PEP biedt je kennis, ervaringen, oefenmomenten en veel gezelligheid met je collega’s. Al je zintuigen worden aan het werk gezet om je zaag, jouzelf dus, te onderhouden en te slijpen.  

Talent Management

Zoals je nu wel doorhebt vinden wij naast inhoudelijke ontwikkeling jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Bij YOBZ werken wij daarom met Talent Managers. Iedere Talent Manager coacht een aantal collega’s. Bijvoorbeeld op inhoud tijdens je opdracht, maar ook als je even niet lekker in je vel zit, of misschien niet op je plek zit bij een opdracht. Maar ook als je gewoon even een succes wilt delen of wil sparren over je ontwikkeling. Jouw persoonlijke coach.

Alle Talent Managers zijn doorgestroomd vanuit hun functie als Interim Recruiter. Zij weten dus als geen ander hoe het is om een interim opdracht te doen. Kortom; betere coaching on the job kun je eigenlijk niet krijgen.

Dialog

Je hebt je ontwikkeling uitgestippeld, je korte en lange termijn doelen bepaald, maar door de waan van de dag schuiven deze toch vaak op naar de volgende dag. Herkenbaar? Voor ons in ieder geval wel. Bij YOBZ werken we daarom met Dialog. Een HR-systeem waarin jij je persoonlijke doelen verwerkt. Dat zijn prestatiedoelen van acties die je wil bereiken tijdens je opdracht. Maar ook persoonlijke doelen zoals het lezen van een boek over efficiënt werken, of één van je ontwikkelpunten die je tijdens de andere trainingen hebt achterhaald. Het systeem stuurt jou automatisch een melding als je een tijd niet aan je doelen gewerkt hebt. Een soort persoonlijke assistent.

En het mooie is; jij bepaalt zelf met wie je deze doelen deelt. Het is bedoeld om jou te ontzorgen. Jou controleren houden wij namelijk niet zo van.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?