YOBZ Story

Onze missie: recruitment als vak op de kaart zetten. Wij helpen opdrachtgevers met recruitment, recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Door onze Interim Professionals tijdelijk bij opdrachtgevers te plaatsen helpen we de organisatie vooruit: door tijdelijke vervanging, maar ook door nieuwe strategieën te ontwikkelen en implementeren. Kortom; één partner voor al je recruitment vraagstukken. Dat is wel zo praktisch.

Verandering

We geven onze opdrachtgevers door al onze ervaring nieuwe inzichten, een andere aanpak, en veranderen de manier waarop ze naar recruitment kijken.

Vooruitgang

Door organisaties vooruit te helpen, komen we zelf ook steeds verder in onze kennis en ervaring. We investeren veel in onze eigen vooruitgang door onze academy en coachingstrajecten.

Verbinding

We werken allemaal aan een andere opdracht, maar doen dat samen. De kennis van je collega's neem je mee op opdracht, en samen leren we van elkaar.

Vrijheid

We zijn allemaal professionals. Er is geen manager die over je schouder meekijkt, maar maken zelf onze opdracht tot een succes. Zo staan we zelf aan het roer van onze carrière.

Kernwaarden

Aangezien je als Interim Professional intern bij de opdrachtgever werkt, met een eigen cultuur, vinden wij de juiste YOBZ-cultuur heel belangrijk. Een cultuur die past bij het werken als Interim Professional en bij YOBZ als organisatie. 

Tijdens je jaarlijkse gesprek worden de kernwaarden ook besproken. Hoe betrokken ben je bij YOBZ? En zorg je in je opdrachten voor vernieuwing? Dit allemaal om te zorgen dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. Stilstaan doen we liever niet.

Partysquad

Borrels; die zijn er genoeg. Want alles moet gevierd worden. Iedere tweede dinsdag van de maand is er Monthly op kantoor in Bussum. Alle collega’s komen naar kantoor voor een YOBZ update, maar vooral ook om bij te praten en borrelen. 

De feestcommissie regelt de feestjes en events; zomerfeest, de BBQ, varen, borrel met je partner/gezin, sinterklaas, kerstfeest, het YOBZ weekend, YOBZ verjaardag, en onze nieuwste aanwinst; de wintersport.. 

Mis je nog iets in dit rijtje? Ieder jaar hebben wij een andere feestcommissie, dus meld je aan en verras je collega’s.

Het YOBZ gevoel

YOBZ Vitality

Ontwikkeling staat centraal bij ons. Maar soms is het ook gewoon goed om even stil te staan, bewust te zijn van waar je mee bezig bent, en even aan je fysieke en mentale gezondheid werken. Daarom hebben we YOBZ Vitality. Een vitaliteitsscan, tips en tricks over bewustwording en leuke activiteiten.

In juli stonden wij extra stil bij het fysieke stukje hiervan. Wij wandelden in juli met alle collega’s 150 km per YOBZ-er om donaties op te halen voor Stichting ALS. In totaal hebben wij € 5.656 opgehaald. Want ook iets terugdoen voor de maatschappij vinden wij belangrijk. En de Strava-tijdlijn met alle dagverslagen en foto’s was  inmiddels zelfs leuker dan de gemiddelde Instagramfeed.

Meet the team

Wij zijn inmiddels met ruim 80 YOBZers, waarvan 70 als Interim Professional dagelijks bij onze opdrachtgevers aan de slag zijn. Zoals je ziet een heel heel divers team, en dan heb je alle verschillende persoonlijkheden en ervaring nog niet eens gezien. 

Kantoor Team

Marc Eijkens
Algemeen directeur
Ansfrie de Jong
Business Manager
Lindy Hage
Marketing manager
Koen Vermeer
Business Manager
Mireille ten Wolde
People & Culture manager
Jesper Matser
Corporate Recruiter
Marnix Wesselink
Talent Management Lead
Judith Hamers
Talent Manager
Emilie lamers
business Manager

Interim Recruitment Marketeers

Marleen Starrenburg
Bart Schuurman
Lieselotte Leal
Annemiek van Klaveren
Daniëlla Weber
amelia Nzau
Sana al Maach
Ellen de Lange

Interim Recruiters

Angelique van Hamersveld
Anna Bomhof
Bart Haytink
Bas Steinmeijer
Cathelijne Kunst
Céline Melis
Danny de Boer
Deborah Pedro-Boscart
Demi Horters
Dennis Krijt
Dion Heuven
Faouzi Chibrani
Faye Teeling
Fleur Miltenburg
Floris Nesselaar
Hodan Asker
Ilse Kouwen
Jaron Bossinade
Jorrit Gravekamp
Kris de Wagenaar
Ky Thoes
Linda van Alphen
Marit Ridder
Nadine Gobin
Rianne Coenen
Raiesa Lala
Robin Notenboom
Valerie Zeelen
Wendy Dirks
Yasmina el yakoubi
Yasmine Lhassani
Yvette van Deijnen
Yvette Scheltinga

Professional Program

coen Bos
Inge Holzmann
Jordy van de Sande
lydia Reijerse
Marelle Altenaar

NEXZT Talent Sourcers

Paul van der Haar
Daniella Fotiadis
Damian van Os
Carmen van Dijk
Caroline van den beukel
Chavelly Gerad
Jan Wessel van Spaendonck
Lize Glashorst
Nathalie kalambayi
Selina Tuana
Sophie scheltinga
Susanne Mimpen

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Anneloes
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?