YOBZ Story

Onze missie: recruitment als vak op de kaart zetten. 

Wij helpen opdrachtgevers met recruitment, recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Door onze Interim Professionals tijdelijk bij opdrachtgevers te plaatsen helpen we de organisatie vooruit: door tijdelijke vervanging, maar ook door nieuwe strategieën te ontwikkelen en implementeren. Kortom; één partner voor al je recruitment vraagstukken. Dat is wel zo praktisch.

Verandering

We geven onze opdrachtgevers door al onze ervaring nieuwe inzichten, een andere aanpak, en veranderen de manier waarop ze naar recruitment kijken.

Vooruitgang

Door organisaties vooruit te helpen, komen we zelf ook steeds verder in onze kennis en ervaring. We investeren veel in onze eigen vooruitgang door onze academy en coachingstrajecten.

Verbinding

We werken allemaal aan een andere opdracht, maar doen dat samen. De kennis van je collega's neem je mee op opdracht, en samen leren we van elkaar.

Vrijheid

We zijn allemaal professionals. Er is geen manager die over je schouder meekijkt, maar maken zelf onze opdracht tot een succes. Zo staan we zelf aan het roer van onze carrière.

Kernwaarden

Aangezien je als Interim Professional intern bij de opdrachtgever werkt, met een eigen cultuur, vinden wij de juiste YOBZ-cultuur heel belangrijk. Een cultuur die past bij het werken als Interim Professional en bij YOBZ als organisatie. 

Tijdens je jaarlijkse gesprek worden de kernwaarden ook besproken. Hoe betrokken ben je bij YOBZ? En zorg je in je opdrachten voor vernieuwing? 

Dit allemaal om te zorgen dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. Stilstaan doen we liever niet.

Partysquad

Borrels; die zijn er genoeg. Want alles moet gevierd worden. Iedere kwartaal is er een Quarterly waarbij wij allemaal bij elkaar komen op een locatie in Nederland. Presenteren van de plannen van komend kwartaal, diner en een activiteit.

De feestcommissie organiseert alle feestjes en events; zomerfeest, de BBQ, sinterklaas, kerstfeest, het YOBZ weekend, YOBZ verjaardag, en onze nieuwste aanwinst; de wintersport.. 

Mis je nog iets in dit rijtje? Ieder jaar hebben wij een andere feestcommissie, dus meld je aan en verras je collega’s.

Het YOBZ gevoel

YOBZ Vitality

Ontwikkeling staat centraal bij ons. Maar soms is het ook gewoon goed om even stil te staan, bewust te zijn van waar je mee bezig bent, en even aan je fysieke en mentale gezondheid werken. Daarom hebben we YOBZ Vitality. Een vitaliteitsscan, tips en tricks over bewustwording en leuke activiteiten.

In juli staan wij jaarlijks extra stil bij het fysieke stukje hiervan. Wij wandelden in juli met alle collega’s 150 km per YOBZ-er om donaties op te halen voor Stichting ALS. Afgelopen jaar hebben wij € 5.656 opgehaald. Want ook iets terugdoen voor de maatschappij vinden wij belangrijk. En de Strava-tijdlijn met alle dagverslagen en foto’s was  inmiddels zelfs leuker dan de gemiddelde Instagramfeed.

Meet the team

Wij zijn inmiddels met ruim 80 YOBZers, waarvan 70 als Interim Professional dagelijks bij onze opdrachtgevers aan de slag zijn. Zoals je ziet een heel heel divers team, en dan heb je alle verschillende persoonlijkheden en ervaring nog niet eens gezien.

Kantoor Team

Marc Eijkens
Algemeen directeur
Emilie lamers
Business Manager
Koen Vermeer
business Manager
Rick Jans-Beken
Business Manager
Lindy Hage
Marketing manager
Marjolein de Graaf
Performance Manager
Robert Bastianen
Marketing Manager

Interim Recruitment Marketeers

amelia Nzau
Niels van Harten
Linda van Winkoop

Interim Recruiters

Arne Boogert
Aschlyn Pedro
Bo maas
Clarice Belle
Caroline van den beukel
Catelijne Kunst
Charlotte Rutgers
Daniella Fotiadis
Danny Andriese
Danny de Boer
Hodan Asker
Iris van der lei
Demi Horters
Deveney Boscart
Dion Heuven
Jalene Pindon
Jaron Bossinade
Faouzi Chibrani
Faye Teeling
Fleur Miltenburg
Ky Thoes
Liz Pique
Joey de Jongh
Linda van Alphen
Jan Wessel van Spaendonck
Mickey Vera
Noura El Yaakoubi
Marijke Smitstra
Jitske van de kuilen
Judith Hamers
Wendy Dirks
Riffad Dhonre
Yvette van Deijnen
Sara Tahri
Raiesa Lala
Yvette Scheltinga
Susanne Mimpen
Sebastiaan Fox

Recruitment Trainees

Isaurah van den Berg
Laura Biesenbeek

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?