Jouw YOBZ journey

Traineeship

Recruiter worden doe je zo.

Welkom bij NEXZT. Het Recruitment Traineeship van YOBZ. Als íemand weet wat er belangrijk is voor dit vak, zijn wij het wel. Sinds een paar jaar zijn we een verzameling enthousiaste recruitment professionals uit alle hoeken en gaten van de recruitmentwereld. En nu willen we jou dit mooie vak leren. Samen met een groep gelijkgestemden loop je in acht maanden door ons traineeship heen, waarna je klaar bent om als Interim Recruiter via ons aan de slag te gaan.

Young Professional Program

Een lastige arbeidsmarkt, recruitment tech die zich razendsnel ontwikkelt, en communicatie en marketing die een steeds groter onderdeel worden van je werk als recruiter.

Onze Young Professional Program leert je alles wat je nodig hebt om als recruiter succesvol aan de slag te gaan en up-to-date te blijven. Dat gaat bijvoorbeeld over sourcen, interviewtechnieken of employer branding: breng jezelf als Recruiter naar een hoger niveau.

Masterclasses

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is wat wij belangrijk vinden binnen YOBZ. Dus als jij het Young Professional Program gevolgd hebt, of al veel recruitmentervaring buiten YOBZ hebt opgedaan, hebben wij een vervolg trainingsprogramma. 

Wij bieden een groot aanbod aan verschillende Masterclasses, waarbij jij zelf kiest welke je volgt en hoe jij je carrière verder ontwikkelt. 

Persoonlijke
ontwikkeling

Werken bij YOBZ is ook werken aan jezelf. Jij bent natuurlijk je belangrijkste gereedschap. En dat vergt onderhoud. In je opdrachten werk je al hard aan je persoonlijke ontwikkeling; iedere keer een andere cultuur, omgeving, team en uitdaging. Toch vinden wij dat niet voldoende. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk. 

Wij werken samen met Akkie Muller van Human Sources samen voor trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast start iedere nieuwe interim collega met een YOBZ Basics en Why training. Waar haal jij je energie uit? 

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Jesper
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?