Meer weten? Bel Gözde: 06 51 47 37 62

Interim Recruitment Marketeer

Ben je een ervaren Recruitment Marketeer met een hart voor goede arbeidsmarktcommunicatie? Top!

Als Interim Recruitment Marketeer zet je jouw skills steeds opnieuw in bij verschillende opdrachtgevers; een wervingscampagne voor conducteurs bij de NS, het opzetten van een nieuwe werken-bij site voor Rituals of het schrijven van een contentstrategie voor een zorginstelling. Jij fixt het. Én ontwikkelt jezelf vooral keihard!

Leaseauto
Vast salaris + omzet bonus
TRAININGEN EN MASTERCLASSES
25 vakantiedagen

Wat jij doet als Recruitment Marketeer

Als Interim Recruitment Marketeer werk je aan projecten bij opdrachtgevers. Dat kan een Employer Branding-strategie zijn, doelgroepcampagnes, of je bent chef nieuwe werken-bij site. Opdrachtgevers huren onze expertise in. Dat betekent dat er vaak geen to-do lijst klaarligt, maar jij aan het roer van het project staat. De ene keer onderdeel van een groot team, de andere keer geheel zelfstandig.

Vrijheid en verantwoordelijkheid dus. En afwisseling: Je werkt de ene keer drie maanden aan een communicatiestrategie bij de overheid, de volgende opdracht ben je negen maanden aan boord bij een technisch dienstverlener voor een nieuwe werken-bij site. Die afwisseling en de projecten die je aflevert maken dit werk mooi.

Wat wij bieden

Werken als Recruitment Marketeer, maar met zekerheid: ook als er even geen opdracht beschikbaar is krijg je gewoon salaris. We investeren ook veel in training en ontwikkeling: via onze YOBZ academy, externe coaching en intervisies. Op een opdracht ben je niet alleen: stel een vraag in de appgroep en binnen vijf minuten kan je weer een nieuwe expertise op je LinkedIn zetten. Verder mag je rekenen op:

 • Salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3250,- en € 5000,- bruto per maand + een maandelijkse omzetbonus;
 • Leaseauto van de zaak en stel na een jaar je eigen auto samen via je leasebudget; ook voor privégebruik en met internationale tankpas en waspas. Of kies voor een NS Business card of mobiliteitsvergoeding.
 • Macbook en telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid tot onbetaald verlof;
 • Pensioenregeling met een ruime bijdrage vanuit YOBZ;
 • Flexibel werken. Ook onze opdrachtgevers geven hier (vaak) ruimte voor;
 • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, BBQ, wintersport…

Wie wij zijn

Een team van 80 recruiters

Je bent nooit alleen. In totaal zijn wij met ruim 80 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wel zo makkelijk met recruiters die door het hele land wonen. Voor iedereen een passende opdracht; start-up of grote corporate, zorg of commercieel, een groot recruitment team of jij in je eentje. Allemaal mogelijk!

Hoofdkantoor

Ons clubhuis staat in Hilversum, dit is ons hoofdkantoor. Dit is de thuisbasis van alle 80 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar ook een plek om gezamenlijk te werken. Jij komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden. Naast je ontwikkeling door opdrachten, hebben wij onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij zelf de lead in neemt. Een stukje maatwerk. Al ervaring met training geven? Wij hebben ook een team YOBZ Trainers.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. En het liefst met elkaar. Bij de maandelijkse monthly, weekend weg, BBQ, sinterklaas, kerstfeest of op wintersport.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Wie jij bent

Een ervaren Recruitment Marketeer of Employer Branding Specialist. Wat vooral belangrijk is: je hebt geen manager nodig die jou vertelt hoe je iets moet doen. Je maakt je snel thuis in een organisatie, weet wie de stakeholders zijn, verbindt en ziet kansen. Zo til je recruitmentmarketing, en de organisatie, naar een hoger plan. Verder heb jij:

 • Minimaal drie jaar recruitment marketing ervaring, zodat jij echt weet waar je over praat;
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Waar je woont maakt niet zoveel uit, in iedere regio hebben wij opdrachtgevers.

Kortom; jij hebt al wat meters gemaakt, maar bent vooral nog niet klaar met je ontwikkeling. Wij bieden veel trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en verschillende masterclasses binnen recruitment en marketing. Stilstaan, daar houden wij niet van.

Word ook een YOBZ-er!

Stap 1

Solliciteren

Stap 2

Maak kennis met
Gözde

Stap 3

Gesprekken op kantoor + businesscase

Stap 4

Aanbod

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om als Interim Recruiter bij ons te werken.

Gözde Sözüdogru
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?