Meer weten? Bel Gözde: 06 51 47 37 62

Recruiter met overheidservaring

Als Recruiter (overheid) zet jij je kennis en ervaring in bij veel verschillende opdrachtgevers met een focus op functies bij de overheid. Of het nou het werven van 50 ambtenaren, het opzetten van een nieuwe recruitmentstrategie of het implementeren van een ATS is; jij gaat aan. 

In een paar maanden tijd knallen op een opdracht, en je kennis vervolgens bij een volgende opdrachtgever inzetten. Steeds weer met een beetje meer ervaring. Dat is werken als Interim Recruiter. En dan in een team met 80 andere interimmers, alleen maar voordelen. 

Leaseauto
Vast salaris + omzetbonus
TRAININGEN EN MASTERCLASSES
25 vakantiedagen

Wat jij doet als Recruiter

Als Interim Recruiter werken betekent dat je niet op je vingers gekeken wordt, of dat een manager jou vertelt wat je moet doen. Bedrijven schakelen ons in voor expertise en om verandering in gang te zetten. Je hebt vrijheid om jouw visie op goede recruitment te laten werken binnen de organisatie. 

Je hebt veel afwisseling: van een opdracht van 6 maanden voor de belastingdienst naar het werven van nieuwe politieagenten, maar ook af en toe een opdracht bij een commerciele organisatie om een recruitmentstrategie op te zetten en een ATS te selecteren. Die afwisseling en verantwoordelijkheid vinden wij het mooiste van dit werk.

Wat wij bieden

Werken als Interim Recruiter, maar met zekerheid: ook als er even geen opdracht beschikbaar is krijg je gewoon salaris. En we investeren veel in jouw ontwikkeling: via onze YOBZ-academy, externe coaching en intervisies. Op een opdracht ben je niet alleen: stel een vraag in de appgroep en binnen vijf minuten heb je weer nieuwe kennis opgedaan. Verder mag je als Interim Recruiter rekenen op:

 • Salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3250,- en € 5000,- bruto per maand + een maandelijkse omzetbonus;
 • Auto van de zaak en stel na een jaar je eigen auto samen via je leasebudget; ook voor privégebruik en met internationale tankpas en waspas. Of kies voor een NS Business card of mobiliteitsvergoeding.
 • Mogelijkheden om door te groeien als specialistische recruiter, maar ook ontwikkeling in de breedte.
 • Laptop en telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid tot onbetaald verlof;
 • Pensioenregeling met een ruime bijdrage vanuit YOBZ;
 • Hybride werkmogelijkheden. Ook onze opdrachtgevers geven hier (vaak) ruimte voor;
 • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, BBQ, wintersport…

Wie wij zijn

Een team van 80 interim recruiters

Je bent nooit alleen. In totaal zijn wij met ruim 80 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wel zo makkelijk met recruiters die door het hele land wonen. Voor iedereen een passende opdracht; start-up of grote corporate, zorg of commercieel, een groot recruitment team of jij in je eentje. Allemaal mogelijk!

Hoofdkantoor

Ons clubhuis staat in Hilversum, dit is ons hoofdkantoor. Ook hebben wij een locatie in Brabant, wel zo handig voor de collega's uit het zuiden. Kantoor is de thuisbasis van alle 80 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar ook een plek om gezamenlijk te werken. Jij komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden. Naast je ontwikkeling door opdrachten, hebben wij onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij zelf de lead in neemt. Een stukje maatwerk. Al ervaring met trainingen geven? Wij hebben ook een Team YOBZ Trainers.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. Het liefst met elkaar. Bij de monthly's, weekend weg, BBQ, sinterklaas, kerstfeest of op wintersport.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Wie jij bent

Een ervaren Recruiter. Wat vooral belangrijk is: je hebt geen manager nodig die jou vertelt hoe je iets moet doen. Je maakt je snel thuis in een organisatie, weet wie de stakeholders zijn, verbindt en ziet kansen. Zo til je recruitment, en de organisatie, naar een hoger plan. Verder heb je:

 • Minimaal drie jaar recruitmentervaring, als corporate recruiter, talent sourcer, (interim) recruiter of vergelijkbaar, zodat jij ook strategische opdrachten kunt doen;
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Waar je woont maakt niet zoveel uit. In iedere regio hebben wij opdrachtgevers.

 

Kortom; jij hebt al wat meters gemaakt, maar bent vooral nog niet klaar met je ontwikkeling. Wij bieden veel trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en verschillende masterclasses binnen recruitment en marketing. Stilstaan, daar houden wij niet van.

Word ook een YOBZ-er!

Stap 1

Solliciteren

Stap 2

Maak kennis met
Gözde

Stap 3

Gesprekken op kantoor + Business case

Stap 4

Aanbod

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om als Interim Recruiter bij ons te werken.

Gözde Sözüdogru
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?