Waarom opdrachtgevers kiezen voor de recruitment professionals van YOBZ: kennis, professionaliteit en heel veel ervaring!

De wereld van recruitment vraagt om snelheid, betrokkenheid en resultaten. Bij YOBZ weten we dat als geen ander en daarom zetten we ons graag in om elke recruitmentuitdaging tot een succes te maken. Met onze recruitment trainees, interim recruiters, recruitment marketeers en de nodige ervaring in verschillende branches weten wij elk recruitmentvraagstuk professioneel aan te vliegen.

Persoonlijke ondersteuning waardevol voor Marijke én opdrachtgever
Één van onze interim recruitment professionals is Marijke Smitstra. Bij YOBZ ervaart zij de waarde van persoonlijke ondersteuning. Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar opdrachtgever. Door te sparren met een buddy en inhoudelijke gesprekken te voeren met haar performance manager kan Marijke zich blijven ontwikkelen. Daarmee kan ze waardevolle inbreng delen met collega’s en deze meenemen naar haar opdracht. Daarnaast volgt ze vanuit YOBZ verschillende cursussen en trainingen die haar helpen groeien in haar rol als interim recruiter en nog betere resultaten te leveren bij opdrachtgevers.

Collega’s van onschatbare waarde
Marijke komt soms uitdagingen tegen in het definiëren van de juiste aanpak voor een recruitment vraagstuk bij een opdrachtgever. Op zulke momenten kan je terugvallen op gesprekken met collega’s, je buddy en performance manager. De kenniswisseling die op zo’n moment plaatsvindt is van onschatbare waarde: jij kan verder met het behalen van resultaten voor de opdrachtgever en de opdrachtgever haalt met één recruitment professional van YOBZ de kennis van 70 andere interim recruiters binnen.

Rugzak vol ervaringen
Voor opdrachtgevers zijn YOBZ’ers van grote toegevoegde waarde. Naast verstand van recruitment bieden zij waardevolle inzichten voor een organisatie en hebben onze professionals flink wat ervaring op zak. Marijke is zo’n recruitment professional met veel waardevolle ervaringen die ze meeneemt naar haar opdrachten. Wij spraken haar over haar eerste maanden bij YOBZ.

Na het afronden van de hogere hotelschool ben ik naar het buitenland vertrokken. Ik heb daar in de hospitality branche gewerkt en vooral ook veel nieuwe indrukken opgedaan. Na mijn avontuur keerde ik terug naar Nederland, waar ik mijn weg naar de recruitmentwereld vond bij een bekend uitzendbureau. In vijf jaar tijd heb ik het pad bewandeld als intercedent: van sales tot intakegesprekken en van acquisitie tot succesvolle plaatsingen. Na vijf mooie jaren was het tijd voor een volgende stap binnen corporate recruitment.

Kennis van corporate recruitment
Binnen diverse branches, heb ik mij verder ontwikkeld in de wereld van corporate recruitment. Dit was echt een volgende, inhoudelijke stap in mijn ontwikkeling. Stakeholder management, employer branding en recruitment marketing waren enkele topics die bij corporates nadrukkelijker op de agenda kwamen te staan voor mij. Ik heb de zorg, de logistiek en andere branches van binnen mogen zien en ontdekte dat projectmatig werken bij me past.

Op zoek naar uitdaging en resultaten
Voor mij is een uitdagende omgeving waar ik resultaten kan boeken belangrijk. Mede door mijn gedrevenheid en interesse in mens en proces. Na een jaar in de zorg te hebben gewerkt als corporate recruiter was het tijd voor een volgende stap, én er stond een verre reis op de planning.

Oud DHL-collega Jesper werkte inmiddels als corporate recruiter bij YOBZ. Hij is erg enthousiast over YOBZ en zag de match, dus we zijn een kop koffie gaan drinken. YOBZ kijkt echt welke opdrachtgever bij mij past. Daarnaast werd ik blij van de variatie in opdrachten en uitdagingen. Ook vanuit mijn kant betekende dit een match!

YOBZ betekent vrijheid en vertrouwen
Marijke: “YOBZ is een unieke werkgever. Kleine dingen maken het verschil, betrokken management, benaderbaarheid en verbondenheid met collega’s. Denk bijvoorbeeld aan de 100-dagen lunch, bij 100 dagen dienstverband. Maar ook een uitgebreide training gericht op persoonlijke ontwikkeling samen met een kleine groep collega’s”.

Verder zegt Marijke “YOBZ biedt voor vrijheid en vertrouwen. De vrijheid om interessante opdrachten aan te nemen en het vertrouwen dat YOBZ je ondersteunt in het vinden van een volgende opdracht. Deze samenwerking is niet alleen voordelig voor mij als professional, maar ook voor de opdrachtgevers”.

Benieuwd naar wat YOBZ voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze business managers om de kansen en mogelijkheden te bespreken.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?