Meer weten? Bel Jesper: 06 43 20 19 89

Meet & Eat

Op woensdag 13 september organiseren wij van 17:30 – 20:00 uur een Meet & Eat event. 

Op een laagdrempelige manier kennismaken met YOBZ. We vertellen je graag meer over onze talloze mogelijkheden om al jouw recruitment kennis en vaardigheden naar the next level te tillen.

Er zijn ook een aantal YOBZers aanwezig die je graag meer vertellen over het werken als Interimmer. Ontdek waarom zij zo enthousiast zijn over het werken bij YOBZ, en vooral wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Klaar om het maximale uit jezelf te halen? Wordt ook YOBZer! 

Recruitment Traineeship
Interim Junior recruiter
Interim Senior recruiter
Interim Recruitment marketeer

Wie jij bent

Het event is voor alle recruitment vakidioten; je zet net de eerste stappen in de recruitment wereld, of bent één van de recruitment dino’s! Je hebt alleen ervaring met het sourcen van kandidaten of bent gewent om volledige afdelingen op te zetten. Juist meer ervaring in (recruitment) marketing; ook daar hebben wij veel uitdagende opdrachten in! 

Kortom; voor iedereen een passende opdracht. En dat is ook wat wij terugzien in ons team, allemaal verschillende expertises en persoonlijkheden! 

Wie wij zijn

Een team van 80 interim recruiters

Je bent nooit alleen. In totaal zijn wij met ruim 80 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wel zo makkelijk met recruiters die door het hele land wonen. Voor iedereen een passende opdracht; start-up of grote corporate, zorg of commercieel, een groot recruitment team of jij in je eentje. Allemaal mogelijk!

Hoofdkantoor

Onze kantoorvilla staat in Bussum, dit is ons hoofdkantoor. Ook hebben wij een locatie in Brabant, wel zo handig voor de collega's uit het zuiden. Kantoor is de thuisbasis van alle 80 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar ook een plek om gezamenlijk te werken. Jij komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden. Naast je ontwikkeling door opdrachten, hebben wij onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij zelf de lead in neemt. Een stukje maatwerk. Al ervaring met trainingen geven? Wij hebben ook een Team YOBZ Trainers.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. Het liefst met elkaar. Bij de monthly's, weekend weg, BBQ, sinterklaas, kerstfeest of op wintersport.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Programma

17:30 uur | Ontvangst op YOBZ kantoor in Bussum
Lindelaan 16, Bussum

17:45 – 18:30 uur | De YOBZ wereld
Werken bij YOBZ, werken als interimmer, ontwikkelingsmogelijkheden

18:30 – 20:00 uur | Hapjes en drankjes
Maak kennis met YOBZers

 

Word ook een YOBZ-er!

Stap 1

Aanmelden event

Stap 2

Meet & Eat event

Stap 3

Gesprek op kantoor

Stap 4

Aanbod

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

Super leuk dat je interesse hebt in YOBZ! Meld je via de button aan voor het event. Komt de datum niet uit, maar wil je wel graag kennismaken? Of heb je nog andere vragen? Laat het Jesper weten! 

Jesper Matser
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?