Werken bij een Great Place to Work

Sinds juli 2023 is YOBZ, onderdeel van Team Eiffel, gecertificeerd als een Great Place to Work. Deze internationale certificering helpt bedrijven hun organisatiecultuur beter te begrijpen en de werkomgeving te verbeteren. Hiervoor wordt feedback verzameld van medewerkers over meerdere onderwerpen, en de resultaten worden vergeleken met bedrijven van over de hele wereld. Het is niet zomaar een titel; het is een bevestiging dat YOBZ zich onderscheidt door een uitzonderlijke werkomgeving te bieden.

De YOBZ-Cultuur

Bij YOBZ geloven we dat een positieve werkomgeving de sleutel is tot succes, en dit uit zich in verschillende aspecten:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Trainingen & Masterclasses
  • Goede werk-privé balans
  • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, BBQ, wintersport, enz.
  • Een team van 80 interim professionals
  • Verschillende opdrachtgevers
 
Aangezien je als Interim Professional intern bij de opdrachtgever werkt, met een eigen cultuur, vinden wij de juiste YOBZ-cultuur heel belangrijk. Een cultuur die past bij het werken als Interim Professional en bij YOBZ als organisatie. We hanteren hiervoor de kernwaarden: Verandering, Verbinding, Vooruitgang en Vrijheid. 

Maatschappelijk betrokken

Bij YOBZ vinden wij het belangrijk om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Zo steunen wij al jaren Stichting ALS en helpen onze medewerkers statushouders via het UAF bij hun zoektocht naar een baan.

Word ook een YOBZ-er!

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om als Interim Recruiter bij ons te werken.

Openstaande vacatures.

Gözde Sözüdogru
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Gözde
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?