The Wheel of Experiences

Wat zou jij dit jaar écht nog eens willen meemaken? Vanaf 1 september hebben we een nieuwe referral-actie: The Wheel of Experiences. Iedere YOBZ-er die voor 1 december 2023 een potentiële collega aandraagt, mag een draai geven aan het prijzenrad met fantastische prijzen. En dan hebben we het niet over zomaar wat prijzen, maar over bucketlistwaardige belevenissen die jij, samen met jouw partner, vriend(in) of misschien wel jouw potentiële nieuwe collega kan gaan beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe lunch bij de Librije of een overnachting in een Yurt? Of misschien ben jij wel de geluksvogel die de hoofdprijs wint. Geloof ons, aan dit prijzenrad wíl je draaien! Wie gun jij YOBZ?

“Verzamel herinneringen in plaats van bezittingen”

Een mooie levensles van snowboardster Bibian Mentel. Belevenissen blijven je altijd bij. Daarnaast geloven wij dat het ontdekken van nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot een flinke boost aan inspiratie, creativiteit en ontspanning.

Precies om deze redenen draait The Wheel of Experiences om het kans maken op once in a lifetime experiences. Bekijk hieronder een greep uit de bijzondere belevenissen die jij kunt winnen. Welke belevenis ga jij van jouw bucketlist afstrepen?

Racen op het circuit met 3 personen

Overnachting in Vikingdorp met privé hottub

Interieuradvies van een persoonlijke stylist

The Wheel draait door...

Omdat The Wheel of Experiences zo goed is ontvangen bij de collega’s van EIFFEL begin dit jaar, organiseren we deze referral-actie nu voor heel Team EIFFEL. Benieuwd welke belevenissen eerder zijn gewonnen? Bekijk de video voor een greep uit de bijzondere ervaringen.

Hoe maak ik kans op een bijzondere belevenis?

Stap 1

Wie gun jij YOBZ? Draag jouw referral aan via werkenbij@yobz.nl

Stap 2

Na jouw aanmelding ontvang je een uitnodiging om te draaien aan de Wheel of Experiences.

In september aandragen =
6 oktober draaien
In oktober aandragen =
3 november draaien
In november aandragen =
7 december draaien

Stap 3

Het is zover, je mag draaien aan de Wheel of Experiences. Met welke bijzondere belevenis ga jij ervandoor?

Stap 4

Je ontvangt jouw prijs en kunt gaan genieten van jouw once in a lifetime experience.

Spelregels en FAQ

Spelregels
 

  • De actie loopt van 1 september t/m 30 november 2023. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
  • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij YOBZ en de rol past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het profiel van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie. Daarnaast geldt, een referral is alleen een referral als jij daadwerkelijk de persoon die je aandraagt kent én op de hoogte hebt gesteld van het feit dat jij zijn of haar gegevens deelt via de referral actie van YOBZ.
  • Om deel te kunnen nemen met de referral actie is het belangrijk dat jouw referral binnen nu en 6 maanden inzetbaar moet zijn.

Vervangt deze actie de andere referral acties?

The Wheel of Experiences is een tijdelijke actie vanuit Team EIFFEL. Dit betekent dat je alleen meedoet aan deze actie als je van 1 september t/m 30 november een potentiële collega aandraagt. Daarnaast blijven onze huidige referral-acties van 2023 gewoon doorlopen: de wervingsbonus bij het eerste gesprek en na aanname.

Kan ik meerdere keren meedoen met deze actie?

Wanneer je een potentiële collega aandraagt mag je draaien aan The Wheel of Experiences (check wel even de spelregels voor de voorwaarden). Draag je meerdere potentiële collega’s aan in dezelfde maand dan krijg je voor iedere extra referral een belevenis bon t.w.v. 50 euro. De actie loopt van 1 september t/m 30 november. Per draaisessie draai je dus maximaal 1 keer aan het rad.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Jesper
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?