The Wheel of Experiences - FAQ

Spelregels

 • De actie loopt van 1 september t/m 30 november 2023. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
 • Draag jouw kandidaat altijd aan via werkenbij@yobz.nl
 • De gewonnen belevenissen zijn te besteden tot en met 31 maart 2024.
 • We organiseren drie draaisessies in Q4 voor heel Team EIFFEL. Iedereen die een potentiële collega aandraagt in september mag meedoen met de feestelijke draaisessie op vrijdag 6 oktober van 16:00 tot circa 18:30u. Wanneer je in oktober aandraagt ben je uitgenodigd voor de draaisessie op vrijdag 3 november van 16:00 tot circa 18:30u. Wanneer je in november aandraagt ben je uitgenodigd voor de draaisessie op donderdag 7 december van 16:00 tot circa 18:30u. Zorg dus dat je alvast deze datums reserveert in je agenda!
 • Heb je iemand aangedragen? Dan ontvang je vanuit Team EIFFEL uitnodiging voor het draaimoment.
 • Kan je niet aanwezig zijn bij het draaimoment waarvoor jij bent uitgenodigd? Dan draait de organisatie voor jou. Let op: je maakt hierdoor geen kans meer op de hoofdprijs. Het is niet mogelijk om iemand anders voor jou te laten draaien of jouw draaimoment te wisselen met een ander draaimoment.
 • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten en achteraf ruilen is niet mogelijk.
 • Heb je iemand aangedragen maar ga je uit dienst vóór het draaimoment dan komt jouw draaimoment te vervallen.
 • Per draaisessie mag je één keer draaien. Heb je in één maand meerdere nieuwe collega’s aangedragen? Voor iedere extra referral ontvang je een belevenisbon naar keuze t.w.v. € 50,-. Dat betekent dus dat je in de periode van 1 september t/m 30 november 2023 maximaal 3 keer aan het rad draait.
 • Heb je iemand aangedragen maar ga je uit dienst vóór het draaimoment? Dan komt jouw draaimoment helaas te vervallen.
 • Om het draaien zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt middels een loting de draaivolgorde te bepaalt. Het maakt dus niet uit of je iemand aandraagt aan het begin of het einde van de maand.
 • Er worden bij iedere draaisessie foto’s en video’s gemaakt voor een terugblik op de interne kanalen van Team EIFFEL en sociale media. Als je aanwezig bent bij een van de draaisessies ga je hiermee automatisch akkoord.

FAQ

Hoe kan ik meedoen aan deze actie?
Potentiële collega gespot? Draag jouw kandidaat altijd aan via werkenbij@yobz.nl. Je ontvangt binnen vervolgens vanuit Team Marketing & Communicatie een uitnodiging om te komen draaien.

Kan ik meerdere keren meedoen met deze actie?
Wanneer je een potentiële collega aandraagt mag je draaien aan The Wheel of Experiences. Draag je meerdere potentiële collega’s aan in dezelfde maand dan krijg je voor iedere extra aangedragen kandidaat een belevenis bon t.w.v. 50 euro. De actie loopt van 1 september t/m 30 november. Per draaisessie draai je dus maximaal 1 keer aan het rad.

Vervangt deze actie de andere referral-acties van YOBZ?
Nee, The Wheel of Experiences is een tijdelijke actie vanuit Team EIFFEL. Dit betekent dat je alleen meedoet aan deze actie als je van 1 september t/m 30 november een potentiële collega aandraagt. Daarnaast blijven onze huidige referral-acties van 2023 gewoon doorlopen: de wervingsbonus bij het eerste gesprek en na aanname én in Q3 en Q4 de loting van een gave belevenis aan de hand van de pingpongballen(1 bal bij eerste gesprek, 2 extra ballen bij aanbod en 3 extra bij accepteren aanbod).

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Jesper
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?