Meer weten? Bel Jesper: 06 43 20 19 89

Talent Manager

Als Talent Manager ben je bezig met het ontwikkelen van mensen: daar kom jij ’s morgens graag je bed voor uit. Wil jij je coach skills gebruiken om onze interimmers ècht beter te maken op professioneel en persoonlijk vlak? Dan ben jij onze nieuwe Talentmanager!

Als Talent Manager houd jij je primair bezig met de ontwikkeling van onze interim professionals. Je hebt een eigen team van 25 tot 30 professionals. Naast het coachen ben je ook verantwoordelijk voor HR processen van je team, en heb je veel contact met Business Management over de ambities van professionals en beschikbare opdrachten.

Leaseauto
Vast salaris + pensioenregeling
TRAININGEN EN MASTERCLASSES
25 vakantiedagen

Wat jij doet

Onze interim recruiters en recruitment marketeers doen steeds een andere opdracht. De ene keer het werven van 50 nieuwe beveiligers, de andere keer het implementeren van een nieuwe werkenbij- website. Dit doen ze in allerlei soorten branches: van Finance tot Zorg en alles ertussen.

Met deze professionals voer je maandelijkse gesprekken over hun drijfveren en ontwikkeldoelen, daag je ze uit om zelf te bepalen wat ze uit hun opdracht willen halen, maar coach je ze ook om zelf de touwtjes in handen te nemen als ze ergens tegenaan lopen bij hun opdrachtgever. Persoonlijk leiderschap is waar we bij YOBZ in geloven en wat we verwachten van onze interimmers. Maar wel met de ondersteuning van hun Talentmanager.

Naast het coachen ben jij HR aanspreekpunt voor jouw team professionals en zorg je ervoor dat processen en systemen optimaal zijn ingericht zijn en worden gebruikt. Ook werk je nauw samen met de Business Managers en weet je om te gaan met het commerciële belang: interim professionals die hun opdracht succesvol afronden.

Wat wij bieden

Het YOBZ kantoorteam bestaat uit 7 collega’s: business managers, marketing, corporate recruitment, academy en twee andere Talent Managers. We werken nauw met elkaar samen en vinden verbinding met onze professionals erg belangrijk. We overleggen maandelijks om groei te realiseren, maar wel met behoud van kwaliteit en onze sterke YOBZ cultuur. Verder mag je rekenen op:

  • Salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de 3.500,- en 4.500,- bruto per maand;
  • Stel je eigen auto samen via je leasebudget; ook voor privégebruik en met internationale tankpas en waspas. Of kies voor een NS Business card of mobiliteitsvergoeding;
  • Laptop en telefoonvergoeding;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Mogelijkheid tot onbetaald verlof;
  • Pensioenregeling met een ruime bijdrage vanuit YOBZ;
  • Flexibel werken;
  • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, BBQ, wintersport

Wie wij zijn

Een team van 80 interim recruiters

In totaal zijn wij met ruim 80 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend. Jij bent coacht een deel van dit team.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Voor iedereen een passende opdracht; start-up of grote corporate, zorg of commercieel, een groot recruitment team of één professional. Allemaal mogelijk! Jij bezoekt de professionals ook regelmatig bij hun opdrachtgever.

Hoofdkantoor

Onze kantoorvilla staat in Bussum, dit is ons hoofdkantoor. Kantoor is de thuisbasis van alle 80 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar dus ook jouw werkplek. Iedereen komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden.Wij hebben onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij zelf de lead in neemt. Een stukje maatwerk. Al ervaring met trainingen geven? Wij hebben ook een Team YOBZ Trainers.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. Het liefst met elkaar. Bij de monthly's, weekend weg, BBQ, sinterklaas, kerstfeest of op wintersport.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Wie jij bent

Wij zoeken een vakvolwassen Talent Manager die leeft voor het coachen en begeleiden van talent. Aanleg, maar ook aantoonbare werkervaring als coach vinden we belangrijk. Daarnaast hou je van snel schakelen, samenwerken, ben je transparant en proactief en weet je positief motiverende feedback te geven. Je wilt minimaal 32 uur per week werken en bereid op kantoor in Bussum te werken, maar ook de professionals te bezoeken bij hun opdrachtgevers.

YOBZ groeit snel en de ambities voor komend jaar zijn om deze groei door te zetten. Daarom zijn we met de uitvoering van deze rol voortdurend aan het optimaliseren, waarbij jouw input belangrijk is. Flexibel zijn en met verandering om kunnen gaan, is wat ons betreft een belangrijke voorwaarde voor succes.

Word Talent Manager!

Stap 1

Solliciteren

Stap 2

Maak kennis met
Jesper

Stap 3

Gesprekken op kantoor

Stap 4

Aanbod

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar als je solliciteert zorgen we ook dat je in contact komt met een aantal van onze collega’s. Zodat je kan horen hoe het écht is om als Talent Manager bij ons te werken.

Jesper Matser
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Jesper
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?