Meer weten? Bel Jesper: 06 43 20 82 56

Stage Recruitment/
Marketing

Een stage, best een beetje spannend. Bij YOBZ is het vooral leuk en mega afwisselend! Je maakt in korte tijd kennis met heel veel aspecten binnen de recruitment wereld. 

Wij zijn snel groeiend, waardoor er op zowel recruitment als marketing/employer branding enorm veel nieuwe projecten starten. We doen dit met een klein kantoor team van acht collega’s. Lekker snel schakelen dus.

Jij hebt vooral veel vrijheid en afwisseling in je stage. Het is een combi van recruitment, HR en employer branding. Meedenken over social media posts, ondersteunen bij een recruitment campagne of start jij misschien wel ons Tiktok kanaal tijdens je stage? Wij zijn blij!

Kantoorvilla
Stagevergoeding
Ontwikkeling
Borrels en feestjes

Wat jij doet

Jij ondersteunt onze Corporate Recruiter en Marketing Manager door te ondersteunen bij verschillende taken op het gebied van recruitment, HR en (Recruitment) Marketing. Wij houden daarbij uiteraard ook rekening met jouw wensen en kennis.

YOBZ is in korte tijd snel gegroeid, dat betekent dat er veel te doen is! Daarom krijg je de ruimte om zaken die je signaleert op te pakken, afhankelijk van wat er speelt en waar jouw interesse ligt. Ook het opzetten van onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Iedere dag is anders, maar écht. Denk bijvoorbeeld aan;  het screenen van binnenkomende sollicitaties, benaderen van kandidaten op LinkedIn en het inplannen van sollicitatiegesprekken. Jij stelt zelfs de arbeidsvoorwaardenvoorstellen op. Ook zorg je ervoor dat alle informatie in het ATS-systeem up-to-date blijft. Wel zo makkelijk. Wij zijn sterk aan het professionaliseren op HR vlak, denk aan; een eigen YOBZ academy en vitaliteitsprogramma. Heb jij hier ideeën over? Super!

Dan (Recruitment) Marketing! Jij werkt samen met onze Marketing Manager aan een goede contentplanning voor social media, helpt bij interne communicatie en het up-to-date houden van de werken-bij site. Leuk om meer mee te denken? Er liggen enorm veel projecten. 

Wat wij bieden

Naast dat jij onderdeel bent van een team van 65 Interim Recruitment Professionals waar je super veel van kan leren. Bieden wij jou ook:

  • De mogelijkheid om te leren over Recruitment, HR en (Recruitment) Marketing. Ook in onze academy. Kortom; snel kennis uitbreiden en ontwikkelen
  • Een meewerkstage of onderzoeksstage voor het aantal maanden dat jij nodig hebt. Minimaal drie wat ons betreft. Het aantal uren per week is in overleg
  • Je ontvangt uiteraard een stagevergoeding
  • Het is vanaf station Bussum 4 minuten lopen naar onze kantoor villa. Ook het winkelcentrum is om de hoek. Top locatie dus!

Wie wij zijn

Een team van 60 interim recruiters

Je bent nooit alleen. In totaal zijn wij met ruim 60 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend. Voor jou handig om snel ervaring op te doen.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wel zo makkelijk met recruiters die door het hele land wonen. Jij kan van collega's dus veel leren over verschillende branches.

Hoofdkantoor

Onze gave kantoorvilla staat in Bussum. Dit is de thuisbasis van alle 60 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar ook een plek om gezamenlijk te werken. Jij komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden. Wij hebben onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij als stagiair af en toe ook bij aan kunt sluiten.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. En het liefst met elkaar. Bij de maandelijkse monthly, twee maandelijkse events of een weekend weg. Of op wintersport. Of tijdens een BBQ.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Wie jij bent

 

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding en wil graag leren over Recruitment, HR en (Recruitment) Marketing;
  • Een meewerkstage of onderzoeksstage voor het aantal maanden dat jij nodig hebt. Minimaal drie wat ons betreft. Het aantal uren per week is in overleg
  • Je bent positief ingesteld, communicatief sterk en je kan goed plannen en organiseren.

Word onze stagiair!

Stap 1

Solliciteer via onderstaande button

Stap 2

Maak kennis met
Jesper

Stap 3

Gesprek op kantoor

Stap 4

Stagevoorstel

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Dat kunnen wij je hier vertellen, maar na je sollicitatie zorgen wij dat je ons snel persoonlijk spreekt!

Jesper Matser
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Anneloes
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?