Meer weten? Bel Jesper: 06 43 20 19 89

Stage HR Officer

Een stage best een beetje spannend. Bij ons is het vooral leuk en afwisselend. Je hebt een all-around functie waarbij je met Recruitment, HR en Marketing samenwerkt. Je gaat in korte tijd ontzettend veel leren en je netwerk uitbreiden.

Wij zijn snelgroeiend en willen recruitment verder op de kaart zetten. Wij zitten niet graag stil, en hebben daarom onze eigen Academy waarin jij jezelf ook kunt ontwikkelen.  

Net als onze Interim Recruiters heb jij ook veel vrijheid. Zie je dat er iets verbeterd kan worden? Top! Doordat wij zo snel groeien zijn er enorm veel projecten waar je over mee kan denken. En dat in een klein team van acht collega’s,  snel schakelen dus. Start jij een Tiktok account of ga je aan de slag met een recruitment campagne? Alles is mogelijk!

Kantoorvilla
Stagevergoeding
Ontwikkeling
Borrels en feestjes

Wat jij doet

Een all-around functie dus. Met projecten voor recruitment, HR en (recruitment) marketing oppakt. Je bent echt onderdeel van het team. Iedere dag is anders. Maar echt!

Bij de Recruitment afdeling kan je het volgende verwachten; screenen van sollicitaties, sourcen op LinkedIn en het voeren van sollicitatiegesprekken. Ook zorg je dat ons ATS up-to-date is.

Het optimaliseren van de YOBZ Academy is één van de HR projecten. Verder vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers vitaal zijn. Denk jij mee over interne communicatie, bijv. over onze vitality vrijdag post. Tenslotte denk jij mee over het optimaliseren van de onboarding, en ondersteun je Talent Management bij de maandelijkse onboarding. 

Dan (Recruitment) Marketing! Jij werkt samen met onze Marketing Manager aan een contentplanning voor social, interne communicatie en het up-to-date houden van de werken-bij site. Leuk om meer mee te denken? Er liggen enorm veel projecten en je kan bij iedereen aankloppen.

Wat wij bieden

Naast een team van 82 Interim Recruitment Professionals waar je super veel van kan leren.:

  • De mogelijkheid om te leren over Recruitment, HR en (Recruitment) Marketing. Ook in onze academy. Kortom; snel kennis uitbreiden en ontwikkelen
  • Een meewerkstage of onderzoeksstage voor het aantal maanden dat jij nodig hebt. Minimaal drie wat ons betreft. Het aantal uren per week is in overleg
  • Stagevergoeding van 400 euro per maand o.b.v. van 40 uur
  • Het is vanaf station Bussum 4 minuten lopen naar onze kantoor villa. Ook het winkelcentrum is om de hoek. Top locatie dus!
  • Leuke events, uitjes en borrels!
  • Ook is het mogelijk dat je een dag in de week thuis werkt.

Wie wij zijn

Een team van 80 interim recruiters

Je bent nooit alleen. In totaal zijn wij met ruim 80 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend. Voor jou handig om snel ervaring op te doen.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wel zo makkelijk met recruiters die door het hele land wonen. Jij kan van collega's dus veel leren over verschillende branches.

Hoofdkantoor

Onze gave kantoorvilla staat in Bussum. Dit is de thuisbasis van alle 60 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar ook een plek om gezamenlijk te werken. Jij komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden. Wij hebben onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij als stagiair af en toe ook bij aan kunt sluiten.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. En het liefst met elkaar. Bij de maandelijkse monthly, twee maandelijkse events of een weekend weg. Of op wintersport. Of tijdens een BBQ.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Wie jij bent

 

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding en wil graag leren over Recruitment, HR en (Recruitment) Marketing;
  • Een meewerkstage of onderzoeksstage voor het aantal maanden dat jij nodig hebt. Minimaal drie wat ons betreft. Het aantal uren per week is in overleg
  • Je bent positief ingesteld, communicatief sterk en je kan goed plannen en organiseren.

Word onze stagiair!

Stap 1

Solliciteer via onderstaande button

Stap 2

Maak kennis met
Amira (onze huidige stagiaire)

Stap 3

Gesprek op kantoor

Stap 4

Stagevoorstel

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie met CV naar Jesper Matser, jespermatser@yobz.nl

Jesper Matser
Corporate Recruiter

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Jesper
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?