Meer weten? Bel Judith: 06 81 82 15 48

Recruitment Traineeship

Hoe word je Recruiter? Simpel. Start 1 mei in ons Recruitment Traineeship. 

Waarschijnlijk heb je bijna alle skills al in huis. Als jij succesvol in bijvoorbeeld de horeca, retail of ander klantcontact bent, maken wij een toprecruiter van jou. Het  Recruitment Traineeship is werken en leren tegelijk: met een team Trainees volg je trainingen en werk je bij verschillende opdrachtgevers om de basis van recruitment onder de knie te krijgen. Én we vieren successen. Tot we er bij neervallen. 

Ben je klaar voor de start van je recruitmentcarrière in ons Traineeship? Met een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, geweldige opdrachtgevers maar vooral een fantastische werkgever? 

Leaseauto
Goed salaris
trainingen
25 vakantiedagen

Wat jij doet als Trainee

Samen met een klein team start je het Traineeship. De eerste vier weken ontwikkel je jouw skills door intensieve trainingen. Jij weet daarna bijvoorbeeld welke kanalen je gebruikt om een kandidaat te vinden, hoe je sterke vacatureteksten schrijft, en hoe je de juiste vragen stelt. Een kick-start in de recruitmentwereld.  

Voldoende skills om aan de slag te gaan; tijd voor je eerste opdracht bij een opdrachtgever! Na vier tot zes maanden start je met je tweede opdracht. Alles wat je geleerd hebt, pas je nu in de praktijk toe. Dat doe je niet alleen; je krijgt coaching van je Talent Manager, volgt een maandelijkse training bij YOBZ en deelt onderling kennis met de andere trainees. Maximaal ontwikkelen dus.  

En daarna? het Traineeship duurt twaalf maanden. Daarna stroom je door als Interim Recruiter in het Professional Program. Daar werk je nog verder aan je competenties. En natuurlijk draai je volledig mee als YOBZ-collega. Dat is afzien, als je niet van borrels, feestjes, weekendjes weg en persoonlijke ontwikkeling houdt.

Wat wij bieden

Opgeleid worden en zekerheid hebben. Naast inhoudelijke trainingen, word je ook persoonlijk begeleid door je Talentmanager, externe coaching en intervisies. En op een opdracht ben je nooit alleen. Stel een vraag in onze appgroep en binnen vijf minuten kan je weer een nieuwe expertise op je LinkedIn zetten. Verder mag je rekenen op:

 • Salaris: €2.200 tot €2.500 bruto per maand;  
 • Leaseauto; ook voor privégebruik met een internationale tankpas en waspas. Of kies voor een NS Business card of mobiliteitsvergoeding;
 • Laptop en telefoonvergoeding; 
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld; 
 • Mogelijkheid tot onbetaald verlof;
 • Pensioenregeling met een ruime bijdrage vanuit YOBZ;
 • Hybride werken. Ook onze opdrachtgevers geven hier (vaak) ruimte voor;
 • Feestjes, maandelijkse borrels, weekendje weg, BBQ, wintersport…  
 • Geen studieovereenkomst!   

Wie wij zijn

Een team van 80 interim recruiters

Je bent nooit alleen. In totaal zijn wij met ruim 80 collega's, allemaal met hun eigen expertise en persoonlijkheid. Wij delen kennis en inzichten, maar ook de mooie verhalen vanuit onze opdrachten of ons weekend.

Verschillende
opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wel zo makkelijk met recruiters die door het hele land wonen. Voor iedereen een passende opdracht; start-up of grote corporate, zorg of commercieel, een groot recruitment team of jij in je eentje. Allemaal mogelijk!

Hoofdkantoor

Onze gave kantoorvilla staat in Bussum. Dit is de thuisbasis van alle 80 collega's. Hier zijn trainingen, borrels, maar ook een plek om gezamenlijk te werken. Jij komt hier thuis!

Academy

Ontwikkelen. Nooit stilstaan. Dat is iets wat wij echt belangrijk vinden. Naast je ontwikkeling door opdrachten, hebben wij onze eigen YOBZ Academy. Een heel ruim trainingsaanbod waar jij zelf de lead in neemt. Een stukje maatwerk.

Feestjes, uitjes
& borrels

Bij YOBZ vieren wij successen altijd. En het liefst met elkaar. Bij de maandelijkse monthly, weekend weg, BBQ, sinterklaas of op wintersport.

YOBZ verjaardag

Aangezien wij elkaar op onze verjaardagen niet op kantoor zien, vieren wij onze verjaardagen gezamenlijk één keer per jaar. Een diner als kado aan elkaar. Wel zo gezellig!

Wie jij bent

Op verjaardagen stap jij makkelijk op iedereen af. Een uitdaging? Jij staat aan. Opgeven doe jij niet zomaar, dit soort situaties houd je juist scherp.

Wij hechten vooral waarde aan skills en potentie. Recruitmentervaring is dus niet nodig. Maar jouw ervaring in bijvoorbeeld de retail of horeca, geeft jou een goede basis als Recruiter. Jij bent tenslotte gewend om makkelijk contact te maken en hebt een commerciële mindset. Een opleiding in bijvoorbeeld de richting van commerciële economie, small business & retail management, psychologie of hotelschool sluiten goed aan. Pas je niet helemaal in dit plaatje? Niet erg. Wij denken graag in mogelijkheden.  

Wat vooral belangrijk is: je bent nieuwsgierig en stelt de juiste vragen. En bent bedrijfssensitief – want interim opdrachten vereisen een bepaalde aanpak. Verder: 

 • Heb je bij voorkeur een hbo diploma, maar in ieder geval mbo-4 werk- en denkniveau;
 • Heb jij de eerste stappen in een kantoor functie gemaakt, dit kan zowel tijdens een stage, bijbaan als een eerste baan zijn;
 • Doe jij graag ervaring op in verschillende sectoren;
 • En ben je 32-40 uur per week beschikbaar.

Word ook een Recruitment Trainee!

Stap 1

Solliciteer via onderstaande button

Stap 2

Maak kennis met Judith

Stap 3

Selectiedag + 2de gesprek

Stap 4

Aanbod

Stap 5

Akkoord?
Welkom bij YOBZ!

 

Een hoop tekst. Maar het is echt heel leuk. Na je sollicitatie zullen wij je bellen voor een kort telefonisch intakegesprek. Daarna nodigen wij je graag uit voor een sollicitatiegesprek op kantoor.  

Judith Hamers
Talent Manager

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Open chat
App met Jesper
YOBZ
Leuk je te ontmoeten! Waar kan ik je bij helpen?